Over The Buzzy Bee

Wat doe je als een zevenentwintigjarige millennial van creatieve aard met aandringende passie tot creëren? Tot de conclusie komen dat ‘The Buzzy Bee’ de naam gaat zijn van je toekomstige alles-in-1 creativiteitsbesteding. Een community voor alle sensitieve- en creatieve bezige-bijen in Nederland. Hoera!

‘Weer kunnen zijn wie je al bent’

Wat als ik je vertel dat ik jarenlang heb geprobeerd een bepaald ideaal na te jagen. Om iemand te willen zijn die ik totaal niet ben. Ik dacht dat ik een uitstekend presterende, extravert en overzichtelijk mens met een grote mond moest zijn om mee te kunnen doen in het leven. Dat heeft voor heel veel lachwekkende, pijnlijke en leerzame momenten gezorgd. Dat kon natuurlijk nooit lang goed gaan. Ik was allang door de mand gevallen, doordat mijn sleutelbos op alle plekken in Nederland gevonden werd. Het kan bijna een soort speurtocht worden. Als vrouw van 27 jaar heb ik al ontzettend veel (leuke, mooie én treurige) life events meegemaakt. Mijn doorzettingsvermogen is groots. Vorig jaar overleed mijn vader. Dankzij hem ben ik pas écht wakker geschud en leer ik mijzelf accepteren als mijzelf. Met The Buzzy Bee wil ik andere bezige bijen van hetzelfde kaliber inspireren om weer terug te gaan naar jezelf. Om weer te doen waar jij gelukkig van wordt. Te zoemen van blijheid. Door middel van het delen van bijvoorbeeld lifestyle tips en opdrachten om je creativiteit weer te laten stromen.

In 2018 ben ik afgestudeerd als Maatschappelijk Werker (nu Social Work) aan de Hogeschool van Amsterdam. Het was een grijze drab, die nog steeds nadrupt. Ik miste een potje verf met alle kleuren van de regenboog. En als we nu toch bezig zijn: glitter. Ik miste creativiteit. Creativiteit in het algemeen en creativiteit in het dagelijks leven. Nou, dat ga ik dus mooi inhalen. Hier en nu. In combinatie met alle opgedane theorie plus boordevol levenservaring. En ik hoop, samen met jullie.


Sanne-Lotte Langbroek

Ik ben Sanne-Lotte, schrijver en oprichter van The Buzzy Bee. Een community voor alle creatieve en sensitieve bezige-bijen in Nederland. Momenteel ben ik jongerencoach in Enkhuizen. En een illustrator en tekenaar in de maak. Ook niet onbelangrijk: Een absolute kattenliefhebber. Bzzz!