Coaching

Zie jij de combinatie van creatieve- en persoonlijke groei wel zitten? Ben jij een sensitief talent en wil je dit leren inzetten als kracht in je dagelijks leven? Lees dan verder, want dan is dit zeker iets voor jou!

Er bestaan talloze manieren van coaching. Creative Life Coaching houdt in dat we naast online gesprekken ook creatieve tools inzetten om dichter bij de kern te komen. Bij jou. Door middel van schrijf- teken of schilderopdrachten gaan we aan de slag met jouw doelen. Met deze manier van coachen kom je eindelijk weer dichtbij jezelf. Als jij je voelt aangesproken is creativiteit waarschijnlijk, in welke vorm dan ook, al een deel van jezelf. Wanneer we dit deel van jou aanwakker en laten stromen, ga jij ook weer stromen! Je leert om goed te luisteren naar je intuïtie en op basis hiervan keuzes te maken. Je leert dat jij goed genoeg bent. Dat je mag zijn wie je bent. Je komt weer in je kracht te staan doordat je je opnieuw verbindt met wie jij diep van binnen al bent. Maak je geen zorgen. Creative Life Coaching gaat niet om het maken van perfecte kunst. We gebruiken creativiteit als middel tot zelfexpressie.

Creative Life Coaching werkt het allerbeste wanneer jij voelt dat je de moed hebt om met jouw persoonlijke doelen aan de slag te gaan. Wanneer je gewoon wéét dat deze manier van persoonlijke ontwikkeling bij jou past. Wanneer je de stap durft te wagen tot een blijere jij!

Op dit moment bied ik als mede-bezige bij, coaching op aanvraag. Dat houdt in dat je alleen maar op de knop hieronder hoeft te drukken. Ik neem contact op met jou. Dan plannen we vervolgens een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Ik heb er nu al zin in. Tot snel!